fbpx

Parkeren tijdens Uitmarkt Amsterdam

Na 45 jaar stopt de Uitmarkt in haar huidige vorm. Het nieuwe concept DE OPENING gaat pas in 2024 van start, maar dit jaar wordt het al op kleinschalige manier gevierd op een 5-tal locaties in Amsterdam. Tijdens het laatste weekend van augustus, op 26 en 27 augustus, bezoek je ‘DE OPENING van het culturele seizoen.’ Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Bereikbaarheid en route vanaf onze parking

Het nieuwe concept van De Uitmarkt vindt dit jaar onder andere plaats in Koninklijk Theater Carré en in Paradiso. Door de centrale ligging van onze parking, vlakbij het Amsterdam Centraal Station, ben je in no-time bij de Uitmarkt.

DE UITMARKT WORDT DE OPENING

Het nieuwe concept onder de naam ‘DE OPENING van het culturele seizoen’ ligt al klaar, maar wordt pas in het laatste weekend van augustus 2024 georganiseerd. In verband met de landelijke uitrol, de vele betrokken partijen en benodigde budgetten was het niet mogelijk dit vernieuwde concept al in 2023 te realiseren. Daarom wordt de start van het culturele seizoen in dit overgangsjaar op een kleinschalige manier gevierd, maar wel alvast onder de nieuwe titel DE OPENING. DE OPENING zal jaarlijks georganiseerd worden in het laatste weekend van augustus en naar aanloop van en tijdens het weekend zal er online en offline media- en nationale tv-aandacht zijn.

 

Goedkoop parkeren tijdens de OPENING

Kom jij dit jaar naar de Uitmarkt / DE OPENING? Parkeer je auto voordelig en centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.