fbpx

Parking Centrum bereikbaar tijdens werkzaamheden De Ruijterkade

Van vrijdagavond 8 november 22.00 uur tot maandagochtend 11 november 06.00 uur zijn er werkzaamheden aan de achterzijde van Amsterdam CS. Parking Centrum is echter gewoon bereikbaar.

Parking Centrum bereikbaar

Parking Centrum is in het weekend van de wegwerkzaamheden aan de De Ruijterkade gewoon bereikbaar. Uit oosterlijke richting (S114) kunt u de gebruikelijke route over de Piet Heinkade volgen. Vanuit westelijke richting (S102/103) wordt u omgeleid via de Prins Hendrikkade en de Oosterdokstraat.

Afsluiting De Ruijterkade

De gemeente sluit dit weekend de De Ruijterkade achter het Centraal Station af voor asfalteringswerkzaamheden. De achterzijde is de IJzijde van het Centraal Station. Op de website van de gemeente Amsterdam leest u meer over deze werkzaamheden.

Uitstel bij slechte weersomstandigheden

Het is mogelijk dat de werkzaamheden vlak van tevoren worden uitgesteld, omdat de weeromstandigheden de werkzaamheden onmogelijk maken. In dat geval wordt het werk verplaatst naar een nog nader te bepalen andere datum. Parking Centrum houdt u op de hoogte van eventueel uitstel op deze website. Of volg @020DIVV op twitter.

Parking Centrum

Parking Centrum betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. U parkeert tegen scherpe tarieven in de grootste parking van de binnenstad. De parking heeft 1.355 parkeerplekken en is ruim, veilig en schoon. De parking bevindt zich op het Oosterdokseiland, ten oosten van Amsterdam CS.

Parkeertarieven: parkeren voor € 45

Voor de eerste 5 uur parkeren, betaalt u € 1,50 per 20 minuten. Na 5 uur springt de parkeermeter automatisch terug naar een vast tarief van € 12,=. Na 5 uur tot 24 uur parkeren dus altijd een vast tarief van € 12,=.