fbpx

Pluk de Nacht Open Air Film Festival in Amsterdam

Geniet van 25 augustus t/m 4 september tijdens Pluk de Nacht de mooiste films op het grote scherm op het Stenen Hoofd. Als je parkeert bij Parking Centrum Oosterdok betaal je het goedkoopste tarief in de binnenstad van Amsterdam en zit je in een mum van tijd op je strandstoel te kijken naar documentaires, animaties, korte films en speelfilms.

Openluchtbioscoop aan ‘t IJ

Tijdens Pluk de Nacht bekijk je de mooiste films op het grote scherm. Speciaal voor het festival is een selectie gemaakt van films uit binnen- en buitenland die niet in Nederland te zien waren, of door slechts een select publiek bekeken zijn. Het filmfestival vindt plaats op het stadsstrand van het Stenen Hoofd. Als het begint te schemeren starten de eerste korte films en zodra de zon ondergaat begint de hoofdfilm. Wil je zeker zijn van een plek? De strandstoelen zijn ook van tevoren te reserveren.

Voor kinderen is er op zondag 29 augustus een speciale kindermiddag: Pluk Mini. Kinderen kunnen dan kijken naar afleveringen van de serie MINUSCULE: een verhaal verteld vanuit piepkleine insecten-kriebelbeestjes. Kinderen kunnen tijdens deze middag ook knutselen, krijgen les in kinderyoga en kunnen los in de kinderdisco. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Bekijk hier het volledige programma van Pluk de Nacht 2021 in Amsterdam.

Goedkoop parkeren in Amsterdam bij Pluk de Nacht Open Air Film Festival

Kom je met de auto naar het filmfestival? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok, zodat je snel in je strandstoel bij Pluk de Nacht zit. Bij ons betaal je het goedkoopste parkeertarief van de binnenstad van Amsterdam: reserveer op tijd en betaal vanaf € 10,- per dag. Het is een half uurtje lopen naar het Stenen Hoofd. Wil je liever met het openbaar vervoer verder? Om de hoek van de parking vertrekt bus 48 of 22 naar de Westerdoksdijk.

 

Foto header: Pluk de Nacht