fbpx

Pokemon vangen in Amsterdam

Pokémon speel je natuurlijk in Amsterdam. Op veel plekken zijn veel trainers aan het zoeken naar hun nieuwe aanwinsten. Het spel is sinds kort officieel uit, maar er zijn al dagen vele jongeren, ouderen en toeristen opzoek naar de beste Pokémons in de stad.

Pokémon Go Festival Amsterdam

Op 20 augustus 2016 wordt het Pokémon Go Festival georganiseerd in Amsterdam. De exacte plaats en gegevens zijn nog niet bekend, dus hou het Facebookevenement in de gaten. Al duizenden mensen hebben zich aangemeld om samen de stad te doorzoeken.

Pokémons de in Hortus Botanicus en Vondelpark

In de hoofdstad zijn veel plekken te vinden waar je Pokémons tegen kan komen. Vooral bij de Hotus Botanicus en het Vondelpark zijn er veel te vinden. Tussen de groene paadjes in de Hortus vind je veel verschillende Pokémons.
Ook het Vondelpark is een populaire plek onder de Pokémon trainers. Door het vele groen zijn ook hier veel Pokémons te vinden.

Meer informatie over de Hortus Botanicus.

Met de auto naar Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan midden in het centrum in de goedkoopste parkeergelegenheid in hartje Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Je betaalt slechts 6! Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het centraal station. Vanuit uitgang C loop je direct het centrum in of pak je eenvoudig het OV naar je bestemming.
En wie weet kom je ook wel Pokémons tegen in onze parking!

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven.