fbpx

Restaurant Week in Amsterdam

Vanaf 11 tot 27 maart vindt in Amsterdam de Nationale Restaurant Week plaats. Maak kennis met de beste restaurants tegen een gereduceerd tarief. Kom je met de auto naar de stad? Parkeer deze dan in hartje centrum bij Parking Centrum Oosterdok.

Goedkoop dineren in Amsterdam

Twee keer per jaar wordt in heel Nederland de Nationale Restaurant Week georganiseerd. Hieraan doen 500 van de beste restaurants uit heel Nederland mee. De bedoeling: iedereen kunnen laten genieten van een culinaire avond uit bij de beste sterrenrestaurants.

Begin maart doen nemen er weer maar liefst 91 restaurants deel aan de Restaurant Week in Amsterdam. Je kunt al vanaf €28,50 genieten van een uitgebreid driegangendiner. Veel restaurants hanteren daarnaast ook extra acties, zoals een gratis vierde en vijfde gang.

Meer weten over de Nationale Restaurant Week? Bekijk hier de officiële website.

Reserveren tijdens de Restaurant Week

De Nationale Restaurant Week is een zeer populair evenement. Het is dus belangrijk dat je vooraf een tafel reserveert. Een maand voor de Restaurant Week begint, kun je beginnen met reserveren. In het najaar vindt weer een Restaurant Week plaats. Tijdens het reserveren kun je bij veel restaurants je voorkeuren aangeven. Er worden speciale verrassing menu’s samengesteld voor de Restaurant Week. Let er dus op dat als je vegetariër bent of bepaalde allergieën hebt, je dit ook vooraf aangeeft op het formulier.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Kom je met de auto naar de Restaurant Week in Amsterdam? Parkeer deze dan veilig en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. De parkeergelegenheid ligt direct naast het Centraal Station en biedt meer dan 1300 parkeerplaatsen. Vanaf de parking ben je zo in het centrum van de stad en veel restaurants liggen op loopafstand. Sea Palace, & moshik en Mediamatic ETEN liggen zelfs om de hoek.

Je betaalt voor een gehele dag parkeren een vast tarief van slechts € 45. Als je liever vooraf de kosten voor het parkeren berekent dan kan dat via onze handige online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.

Op de hoogte blijven van activiteiten en evenementen in Amsterdam? Volg ons op Facebook!