fbpx

Schaatsen in hartje Amsterdam

Het begint weer te vriezen, en dat betekent dat we kunnen schaatsen in Amsterdam! Vanaf 17 december 2016 is de schaatsbaan op het museumplein geopend voor het publiek. Om het nog makkelijker te maken kan je nu voordelig je auto parkeren bij Parking Centrum Oosterdok, gelegen naast het Centraal Station, om vervolgens eenvoudig met het openbaar vervoer naar het Museumplein te reizen.

Schaatsen in Amsterdam

De unieke schaatsbaan ICE*Amsterdam op het museumplein, waar je schaatst met het Rijksmuseum op de achtergrond, is ook dit jaar weer geopend voor alle schaatsliefhebbers. Ook voor ijshockeyers en curling-fans zijn er activiteiten op de baan. Klaar met schaatsen? Dan kan je bij de bijbehorende brasserie terecht voor koek-en-zopie, of een uitgebreidere lunch.

Openingstijden ICE*Amsterdam:

Maandag – Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag – Zaterdag: 10:00 – 22:00
Zondag: 10:00 – 21:00

Parkeren in het centrum van Amsterdam

Ben je van plan te gaan schaatsen op het museumplein? Vanwege de drukte zal het lastig zijn om een parkeerplek in de buurt van het museumplein te vinden. Parkeer daarom je auto bij Parking Centrum Oosterdok, om vervolgens met het openbaar vervoer naar het museumplein te gaan, waar de schaatsbaan te vinden is. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45.

Informatie over onze parkeertarieven.