fbpx

Scheepskameel - Parkeren Amsterdam

Ga je uit eten bij Scheepskameel en wil je niet alleen veilig maar vooral voordelig je auto parkeren?
Dat kan! Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je op loopafstand en het goedkoopst van de hele stad! Reserveer op tijd en betaal vanaf € 10,- per dag.

Eten bij Scheepskameel

Scheepskameel is een gaaf ingericht restaurant op het oude marineterrein van Amsterdam. Door deze ligging kan je als de zon schijnt gezellig buiten zitten, met uitzicht op het water. De kaart is verfrissend en bij deze lekkere gerechten schenken ze goede wijnen die uitsluitend uit Duitsland komen. Deze gouden combinatie maakt dat een bezoek bij Scheepskameel nooit gaat vervelen. Een tafel reserveren is aan te raden!

Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend van 18:00 tot 01:00.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan in de voordeligste parking van het centrum. Je bestemming ligt op ongeveer 8 minuten lopen van Parking Centrum Oosterdok. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45.

Eten en drinken bij Scheepskameel kan goed gecombineerd worden met een bezoek aan het NEMO Science Museum en/of het Scheepvaartmuseum, beide op enkele minuten lopen van zowel Parking Centrum Oosterdok als Scheepskameel.

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven.