fbpx

Boek je uitje in Amsterdam bij Specialtours

Boek bij Specialtours een gezellig uitje met familie of vrienden. Leef je uit tijdens een smartlappenworkshop, los samen een moord op of dineer aan boord van een rondvaartboot. Het evenementenbureau neemt al het geregel uit handen en verzekert je van een geslaagde dag.

Parkeer op loopafstand van de leukste uitjes bij Parking Centrum Oosterdok

Sinds 2007 organiseert Specialtours diverse uitjes in het hart van Amsterdam. Boek bijvoorbeeld een smartlappenworkshop voor het hele kantoor, beleef met je vrienden het Floating & Walking Dinner of los samen een moord op met CSI Amsterdam. Ook voor je vrijgezellenfeestje kun je terecht bij Specialtours. Het evenementenbureau doet er alles aan jou en je groep een onvergetelijke dag te bezorgen. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen of je kunt een enkele activiteit boeken: er is voor iedereen wel iets te vinden.

Kies hier jouw uitje bij Specialtours.

Goedkoop parkeren vlakbij Specialtours Amsterdam

Parkeer je bij Parking Centrum Oosterdok, dan staat je auto veilig en centraal voor het laagste tarief in de binnenstad van Amsterdam. Geniet van een leuke dag uit met familie of vrienden en parkeer je auto voor slechts € 45. Kies je voor een van de avondactiviteiten van Specialtours? Dan parkeer je je auto bij binnenrijden voor slechts € 6.

Hier vind je alle informatie over onze voordelige parkeertarieven.