fbpx

Parkeer voordelig en luister naar de Strijkkwartet Biënnale in Amsterdam

Tussen 28 januari en 3 februari 2018 kun je in het Muziekgebouw aan ‘t IJ naar het festival Strijkkwartet Biënnale. Bezoek een van de vele opvoeringen, doe mee met een masterclass of luister naar een beroemde spreker tijdens deze muzikale week. Parkeer je auto voordelig op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok.

Strijkkwartet Biënnale 2018 in Muziekgebouw aan ‘t IJ

Ook in 2018 presenteert het Muziekgebouw aan ‘t IJ met trots de Strijkkwartet Biënnale. Een week lang kunnen echte muziekliefhebbers tijdens dit festival genieten van de mooiste klassieke muziekstukken en deelnemen aan diverse masterclasses. Met een uitgebreid programma met opvoeringen van onder andere het Brentano String Quartet en het Dudok Kwartet Amsterdam, diverse sprekers en speciale gasten, is het festival een echte aanrader voor iedere klassieke muziekliefhebber. Bezoekers onder de 30 jaar betalen slechts € 10 voor een kaartje. Wees er wel snel bij, er zijn namelijk maar een beperkt aantal Early bird-tickets beschikbaar.

Bestel hier je dagkaart of passe-partout voor de Strijkkwartet Biënnale.

Geniet van Strijkkwartet Biënnale 2018 en parkeer voordelig

Kom je luisteren naar de Strijkkwartet Biënnale in het Muziekgebouw aan ‘t IJ? Parkeer dan veilig en voordelig in de parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok. Gelegen op het Oosterdokseiland en op slechts enkele minuten lopen van het centrum, ben je bij Parking Centrum Oosterdok in de buurt van de leukste poppodia en lekkerste restaurants. Maak gebruik van ons voordelige Night Time Tarief en parkeer de auto voor maar € 6. Overdag parkeer je je auto veilig en voordelig voor slechts € 45.

Klik hier voor al onze voordelige parkeertarieven.