fbpx

Sugar Mountain Presents in Paradiso

Sugar Mountain Presents is een concertreeks die plaatsvindt in Paradiso, Amsterdam. Je ziet hier bekende en minder bekende, binnen- en buitenlandse artiesten voorbij komen, met een achtergrond in verschillende muziekstijlen. Vrijwel elk weekend, en af toe op een doordeweekse dag, is Paradiso gevuld met de interessantste optredens!


Paradiso

Paradiso is een van de bekendste podia van Nederland. Dit komt deels door het prachtige kerkgebouw waar ze al sinds 1968 in zitten, en deels door de gave optredens die er plaatsvinden. Je vindt hier jong talent en de oude meesters die hier hun optredens doen. Het programma is erg verschillend, wat zorgt voor een fijne afwisseling.

Meer informatie? Klik hier!

For English, click here!

Sugar Mountain Presents

Sugar Mountain Presents zijn concertavonden in Paradiso, met zoals ze het zelf noemen: ‘roots, country en aanverwante stromingen’. Het programma is er uitgebreid en divers, wat maakt dat het nooit verveeld. Zo vind je er de ene voorstelling country muziek, en de andere keer klinken de blues-tonen door Paradiso.

Voor de agenda van Sugar Mountain Present, klik hier!

Europarkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je goedkoop en eenvoudig. Door onze ligging loop je via uitgang C direct het centrum in. Mocht u per tram of bus door willen reizen naar Paradiso, dan is dat ook geen probleem: Parking Centrum Oosterdok ligt op steenworp afstand van het Centraal Station waar u op tram of bus kunt stappen.

Tussen 06:00 en 21:00 betaalt u voor de eerste 5 uur parkeren een bedrag van € 1,50 per 12 minuten. Tussen 21:00 en 06:00 betaalt u 1,50 per 12 minuten, ongeacht hoe laat u binnenrijdt! Na meer dan 5 uur parkeren (en tot 24 uur parkeren) valt het bedrag automatisch terug naar € 45. Deze cyclus wordt elke 24 uur herhaald.

Meer informatie over onze tarieven.


Meer informatie over parkeren in de avonduren
.