fbpx

Summer Dance Forever Amsterdam

Van 15 tot en met 17 augustus vindt het Summer Dance Festival plaats in Amsterdam. Dit internationale urban dansfestival is absoluut een bezoek waard. Zeker wanneer je houdt van dansen. Het festival vindt plaats op diverse locaties in het centrum van de stad. Met de auto naar dit festival is geen enkele probleem. Je parkeert namelijk goedkoop en centraal bij Parking Centrum Oosterdok.

Summer Dance Forever dansfestival

Een week lang optredens, feesten en workshops! Maak het allemaal mee tijdens Summer Dance Forever. Dit festival richt zich op veel verschillende urban dansstijlen. Er komen dansers van over de hele wereld hiernaartoe. Op diverse locaties worden dansvoorstellingen en -battles georganiseerd. Enkele locaties zijn bijvoorbeeld muziekzaal Paradiso en de Stadsschouwburg Amsterdam. Dus ben je een dansliefhebber of danser? Breng dan zeker een bezoek aan dit ultieme dansfestival.

Kijk voor meer informatie over Summer Dance Forever hier.

Parkeren tijdens Summer Dance Forever

Met de auto naar Summer Dance Forever en op zoek naar een betaalbare parkeerplek in Amsterdam? Kom dan naar Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt midden in het centrum van de stad, naast het centraal station. Vanaf hier loop je eenvoudig naar de festivallocaties, of neem je het OV verder de stad in. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur parkeert betaal je bij ons maar € 45. En kom je alleen in de avond? Maak dan gebruik van het avondtarief: 6. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je goedkoper. Kortom, breng je een bezoek aan Summer Dance Forever 2017? Parkeer dan in de goedkoopste parkeergelegenheid van Amsterdam centrum.

Hier vind je alle informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum.