fbpx

Dans jezelf warm met TangoTrain Amsterdam

Laat je vervoeren door de Argentijnse passie van de tango! Vanaf 26 december tot en met 1 januari vindt op verschillende locaties in Amsterdam het TangoTrain evenement plaats. Volg zelf tangoworkshops of geniet van de prachtige voorstellingen. Kom je met de auto? Parkeer deze dan bij Parking Centrum Oosterdok: de ideale uitvalsbasis voor TangoTrain in hartje Amsterdam.

Dansend het nieuwe jaar in

TangoTrain is een evenement dat een week lang in Amsterdam wordt georganiseerd. Dit jaar is de vijfde editie van het tangospektakel. Voor alle tango- en dansliefhebbers in Nederland en omstreken is het een echt hoogtepunt van het jaar. De organisatoren willen met dit evenement iedere tangoliefhebber de kans geven om aansluiting te vinden bij de grote tangocultuur die Amsterdam te bieden heeft.

Op negen verschillende locaties worden niet alleen voorstellingen gegeven maar kun je je ook aanmelden om zelf een dansje te wagen. Let er bij deze zogenaamde ‘milongas’ wel op dat er een maximaal aantal dansers is. Meld je daarom op tijd aan bij het evenement op een van de locaties. Wil je 2018 passievol afsluiten? Schrijf je dan in voor het dansfeest op oudejaarsdag: New Year´s Eve Salon. Luid het nieuwe jaar dansend in met champagne en geweldige Zuid-Amerikaanse muziek.

Meer weten over TangoTrain? Bekijk hier de officiële website.

Voordelig parkeren in Amsterdam-Centrum

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf deze centraal gelegen parkeergelegenheid met meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen ben je in een mum van tijd op een van de negen locaties van TangoTrain (zoals Muziekgebouw aan ’t IJ en De Plantage).

Bij Parking Centrum Oosterdok is vierentwintig uur per dag iemand aanwezig. Zo staat jouw auto niet alleen veilig maar ook centraal geparkeerd. Je parkeert de hele dag voor slechts 45 euro. Parkeer je korter en wil je graag van tevoren weten wat de kosten gaan zijn? Dit controleer je makkelijk online via de online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.