fbpx

Tarief en locatie bepalen keuze parkeergarage.

Dichtbij.nl: “Onderzoek InPublic met Satius: het gaat niet om betalen per minuut maar om het tarief. Tarief en locatie bepalen keuze parkeergarage.”

Gewoon een scherp parkeertarief en goede locatie

Parkeerders willen niet per minuut betalen, ze willen gewoon een scherp parkeertarief. Dat blijkt uit het onderzoek van InPublic en Satius voor Parking Centrum Oosterdok.

Al jaren wordt per minuut betalen gepresenteerd als dé oplossing voor een ‘rechtvaardig’ uurtarief. Detailhandel Nederland hamert erop en in de Tweede Kamer werd er zelfs een wetsvoorstel voor ingediend. Maar parkeerders maakt het niet uit, zo blijkt uit het onderzoek. Zij willen gewoon een scherp tarief en een parkeerplaats dichtbij hun bestemming.

Parkeer op keer goedkoper
Met een revolutionair, degressief prijsbeleid lukt het Parking Centrum Oosterdok al meer dan een jaar een groeiend aantal fans aan zich te binden. Met meer dan een verdubbeling van het aantal bezoekers tot gevolg. En dat is bijzonder voor een stad waar de combinatie van de woorden Amsterdam en parkeren bij veel mensen direct het beeld oproept van frustratie en hoge tarieven.

“Die groei is te verklaren uit de activistische manier waarop de parking omgaat met zijn prijsstelling”, aldus Jeroen Galle, projectdirecteur ODE namens BPD. “Wij zijn altijd op zoek naar een scherp aanbod en we willen weten wat de wensen van de parkeerders zijn. En die zijn duidelijk. Parkeerders willen een scherpe prijs en een goede locatie. Wanneer je dat kunt bieden zijn ze tevreden.”

Lees hier het artikel op dichtbij.nl.

Parkeer op keer goedkoper in Amsterdam.

Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam. Klanten zijn tevreden, dat blijkt wel uit onze tevredenheidsscore van een 8. Een dag parkeren kost slechts € 45 en een avond maar €5. Nergens in het centrum parkeer je zo goedkoop.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.