fbpx

TEDxAmsterdam in Stadsschouwburg Amsterdam

De TEDtalks zijn inmiddels een bekend fenomeen. Dit jaar is het tienjarig jubileum van de samenwerking tussen TED en Jim Stolze in Amsterdam: TEDxAmsterdam. Vanwege het jubileum wordt er op 29 november 2018 een speciale editie in de Stadsschouwburg van Amsterdam georganiseerd. Kom je met de auto naar dit evenement? Dan parkeer je centraal en goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok, naast Amsterdam Centraal.

Inspirerende dag bij TEDxAmsterdam

In aanvulling op de beroemde TEDtalks, die in grote getale online te vinden zijn, vinden er ook overal ter wereld TEDx-evenementen plaats. Deze worden georganiseerd om de ‘ideas worth spreading’ ook in lokale gemeenschappen te verspreiden. Omdat TEDx inmiddels 10 jaar bestaat, wordt er op 29 januari een speciale editie georganiseerd in de Stadsschouwburg met het thema: The Big X. Hoewel het exacte programma en de sprekers nog een verassing zijn, belooft het een zeer inspirerende dag te worden. Voor deze TEDxAmsterdam is er met allerlei interessante partners samengewerkt. Samen met Stichting Nieuwe Helden, WE ARE PI en North VCA wordt er o.a. teruggekeken naar de afgelopen jaren in een bijzondere Hall of Fame, maar vooral ook vooruitgekeken naar de toekomst.

Meer weten over TEDXAmsterdam? Bekijk hier de officiële website.

Slim en goedkoop parkeren bij Parking Centrum Oosterdok.

Wanneer je een bezoek brengt aan het TEDxAmsterdam evenement, wil je je natuurlijk niet druk hoeven maken over waar je je auto veilig en goedkoop kwijt kan. Parkeer je auto daarom in Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bestaat uit 1.300 ruime parkeerplaatsen en ligt op loopafstand van het centrum. Je bent dus in een mum van tijd bij de Stadsschouwburg.

Je betaalt bij Parking Centrum gedurende de eerste vijf uur het standaar tarief in Amsterdam van € 1,50 per 12 minuten. Na die vijf uur valt de prijs terug op een vast dagtarief van slechts € 45.

Wil je vooraf berekenen wat de kosten zijn? Bereken hem met de online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.