fbpx

Terrasje pakken in Amsterdam?

Komend weekend gaat de zon schijnen! Dan is het toch heerlijk om op het terras plaats te nemen en te genieten van een stad die nog mooier wordt in het zonlicht? Geniet van wat dranken en happen op een van de onderstaande terrassen, in de zon en op loopafstand van de parkeergarage!

Hannekes Boom

Een all-time favorite van ons is Hanneke’s Boom. Goede, snelle service met de keuze uit vele verschillende happen en dranken. Naast heerlijk borrelen op het terras (met uitzicht op het water), zijn de maaltijden bij Hannekes Boom ook een echte aanrader! Een echte hotspot in Amsterdam, heerlijk voor een (bijna) zomers biertje!

Website Hannekes Boom

SkyLounge Amsterdam

Wat ons betreft het mooiste dakterras van Amsterdam. Op de 11e verdieping van het DoubleTree by Hilton Hotel vind je de SkyLounge Amsterdam. Een panoramisch uitzicht over de stad terwijl je in de zon geniet van met liefde bereid drinken en eten, wie wil dat nou niet? Bovendien, de Skylounge is te vinden op enkele minuten lopen vanaf Parking Centrum Oosterdok!

Website SkyLounge Amsterdam

Loetje Centraal

Loetje Centraal is een café in het oude Noord-Zuid Hollandsch Koffiehuis, midden in het hart van Amsterdam. Het terras heeft uitzicht op de vele (kleine) bootjes en rondvaartboten in de grachten. Een fijne service, keuze uit lekkere gerechten met zowel lunch als diner, en een prettige locatie is Loetje Centraal een fijne uitvalbasis tijdens een dagje Amsterdam.

Website van Loetje Centraal

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Alle drie de bovenstaande terrassen vind je op loopafstand van Parking Centrum Oosterdok. Dit, plus het voordelige tarief maakt de garage een fijne plek om je auto te parkeren tijdens je dagje of avondje Amsterdam. Tussen 06:00 en 21:00 betaal je voor de eerste 5 uur parkeren slechts € 1,50 per 12 minuten. Na 5 uur parkeren (tot 24 uur) betaal je een vast bedrag van € 45. Tussen 21:00 en 06:00 betaal je maar 1,50 per 12 minuten, ongeacht hoe laat je binnen rijdt. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok de goedkoopste parkeergarage van Amsterdam.

Meer informatie over de tarieven.