fbpx

Terrassen aan 't IJ

We mogen weer! Als het weer het toelaat kunnen we eindelijk genieten van onze geliefde horeca. Een vers getapt biertje of een bitterbal doen in de zon, hoe lekker is dat? En voor het ultieme vakantiegevoel wil je toch aan het water zitten? We hebben daarom een aantal pareltjes aan ’t IJ bij elkaar gezocht. Proost!

eye bar restaurant

In het iconische gebouw met prachtig uitzicht op ’t IJ kun je ook vertoeven op het ruime terras. Of het nou een uitgebreide brunch is, of een snelle kop koffie: het Eye Bar Restaurant biedt een divers aanbod aan gerechten. Bezoek de website van Eye om een tijdslot te reserveren.

meneer nieges

Heerlijke wijn, goede gerechten en een prachtig terras aan ’t IJ: bij Meneer Nieges kun je perfect genieten van de zonnige dagen. De gerechten worden met liefde en vakmanschap bereid en met zoveel mogelijk lokale producten van eigen grond. Bezoek de website van Meneer Nieges om te reserveren.

café-restaurant stork

Café-Restaurant Stork heeft voor de visliefhebber een prachtig aanbod van dagverse vis en heerlijke schelp- en schaaldiergerechten. Het restaurant is gelegen in een oude loods aan de noordelijke IJ-oevers. Vanaf het Centraal Station ben je met het pontje zo in Amsterdam Noord. Op een zonnige dag kun je dan ook lekker genieten van de voorbijgaande schepen, op het enorme terras gelegen op het Zuiden. Bezoek de website van café-restaurant Stork om te reserveren.

man-op-terras-van-restaurant-stork

hannekes boom

Het terras van Hannekes Boom is omgeven door water. Het uitzicht is daarom altijd goed. Geen mooi weer? Dan kun je gebruik maken van de overdekte tafels. Met vlees-, vega- en veganopties is er op de menukaart voor ieder wat wils. Kijk op de website van Hannekes Boom om een reservering te maken.

Café-Restaurant THT

De Tolhuistuin: dé culturele oase van Amsterdam Noord met restaurant. Met 180-graden view over ’t IJ kun je uren naar voorbijvarende boten blijven kijken. THT serveert kleine, wereldse happen die de komende tijd wekelijks wisselen. Bezoek de website van THT om het menu te bekijken en te reserveren voor jouw spot.

parkeren in het centrum van amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok naast het Amsterdam Centraal. Onze parkeergarage zit om de hoek en is de goedkoopste van Amsterdam. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren.