fbpx

Ga naar THIS IS HOLLAND in Amsterdam

Bij THIS IS HOLLAND leer je de rijke geschiedenis van Nederland kennen terwijl je over een prachtige landschap vliegt. Met een haarscherp bolvormig scherm en levensechte special effects word je het verhaal ingezogen van een volk dat zich niet liet afschrikken door het water.

Vlieg door het verleden in THIS IS HOLLAND

Bij THIS IS HOLLAND leer je alles over Nederland terwijl je over een indrukwekkend landschap vliegt – althans, zo lijkt het. In Flying Theatre zit je in een filmzaal met een gigantisch bolvormig scherm en word je door de indrukwekkende beelden van Nederland en de verrassende special effects helemaal het scherm in gezogen. De attractie vertelt het verhaal van een volk dat zich niet liet afschrikken door water en stukje bij beetje het land veroverd heeft waar wij nu op wonen. Met de wind door je haren, dikke mist waaronder je af en toe nog maar net het landschap kunt herkennen en geuren van het water en het gras voelt het net alsof je echt de dijken overstijgt en stormen trotseert.
Hierna kun je bijkomen in de Holland Lounge en met een drankje in je hand alle indrukken goed op je in laten werken. Ook kun je daar extra informatie krijgen over de bezienswaardigheden waar je overheen bent “gevlogen”.

Plan hier je bezoek aan THIS IS HOLLAND.

Parkeer vlakbij THIS IS HOLLAND

Parkeer je auto vlakbij deze bijzondere attractie bij Parking Centrum Oosterdok. Bij de goedkoopste parkeergelegenheid van de binnenstad van Amsterdam parkeer je je auto overdag voor slechts € 45.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Klik hier voor al onze voordelige parkeertarieven.