fbpx

TopGear parkeert in Parking Centrum

Als autoliefhebber wil je natuurlijk het liefst overal met je auto naar toe. Ook naar het centrum van Amsterdam. Daarom organiseerden Parking Centrum Oosterdok en TopGear een winactie voor lezers van TopGear Magazine: een dag gratis parkeren in Amsterdam.

Winactie TopGear

Op vrijdag 18 oktober publiceerde TopGear Magazine een fantastische winactie voor autoliefhebbers. Trouwe lezers kwamen in aanmerking voor een hele dag gratis parkeren in Amsterdam. Niet verkeerd als je het liefst overal met je eigen vertrouwde ‘bolide’ naar toe reist. Parking Centrum feliciteert alle winnaars van de TopGear actie alvast met hun prijs.

TopGear

TopGear Magazine staat boordevol met het coolste autonieuws, de beste autotests en hilarische columns die soms ook grappig zijn. TopGear is ook het populairste autoprogramma op de internationale televisie.

Parkeren Amsterdam

Parkeren Amsterdam betekent parkeren in Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum is namelijk de grootste en goedkoopste parking; midden in de binnenstad. In Parking Centrum betaal je na vijf uur, namelijk slechts € 45!

Website TopGear

Tarieven Parking Centrum Oosterdok