fbpx

Turn on the Lights Amsterdam 2018

Op 15 november is dit jaar weer de spectaculaire opening van de feestmaand met de lichtjes op de Bijenkorf. Ieder jaar organiseert het beroemde warenhuis een lichttheatershow voor de stad. Wil je het prachtige schouwspel bijwonen? Parkeer je auto centraal en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok, op loopafstand van de Bijenkorf.

Feestmaand in Amsterdam

Houd je donderdagavond op 15 november tussen 18:30 en 19:30 uur maar vrij! Op deze avond organiseert de Bijenkorf in het centrum van de stad weer het bijzondere lichtevenement Turn on the Lights! Het is dit jaar de 11e keer dat het evenement op de Dam plaatsvindt. Ook dit jaar zal de spectaculaire vuurwerkshow en het ontsteken van de verlichting op de gevel weer het hoogtepunt zijn. Vanaf dit moment verlichten iedere avond de 600.000 duurzame LED lampjes het warenhuis. Koopjesjagers kunnen na de opening van Turn on the Lights de Bijenkorf in om tot 22:00 uur gebruik te maken van extra aanbieden en acties. Een goed moment dus voor de Sinterklaas- en kerstinkopen.

Meer informatie over Turn on the Lights in Amsterdam vind je hier.

Goedkoop parkeren in Amsterdam

De parkeertarieven in Amsterdam stijgen, maar gelukkig zijn er nog steeds voordelige parkeeropties in het centrum van de stad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je namelijk altijd centraal en voordelig. De parking beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, dus er is altijd een geschikte parkeerplaats te vinden en reserveren is niet nodig. Kom je naar Turn on the Lights? Maak er een dagje of een avondje uit van! Wanneer je langer dan vijf en korter dan 24 uur parkeert, betaal je bij Parking Centrum slechts een vast tarief van € 45. Houd wel rekening met de werkzaamheden op Oosterdok. Er is momenteel een andere aanrijroute naar onze parkeergelegenheid. De route loopt momenteel via de Prins Hendrikkade – over de ODE brug – langs de Oosterdoksstraat.

Meer informatie over onze parkeertarieven vind je hier.

En wil je op de hoogte blijven van leuke evenementen en activiteiten in Amsterdam? Volg ons dan op Facebook.