fbpx

Turn on the Lights - Amsterdam

Turn of the Lights is een jaarlijks terugkerend evenement. De Bijenkorf opent de feestmaand op prachtige wijze: een lichttheatershow voor het warenhuis. 600.000 lampjes gaan op 16 november aan en er is muziek, theater en vuurwerk! Breng je een bezoek aan dit geweldige schouwspel? Parkeer je auto op slechts enkele minuten loopafstand in de goedkoopste parking van de binnenstad.

De opening van de feestmaand in Amsterdam

Het belooft een onvergetelijke avond te worden op donderdag 16 november. Tv-presentatrice Quinty Trustfull opent het Turn on the Lights-event op de Dam. Er wordt een unieke show gegeven door theatergezelschap Grupo Puja vol acrobatiek en muziek. Het hoogtepunt van de avond is een vuurwerkshow en de ontsteking van de feestverlichting aan de geven van de Bijenkorf. Het gebouw is bekleed met 600.000 lampjes. Na het evenement is er een speciale koopavond in het warenhuis. De komende tijd wordt Amsterdam in de kerststemming gebracht door allerlei versieringen, lampjes en natuurlijk de enorme kerstboom op de Dam. Die zal vanaf begin december weer te bewonderen zijn.

Meer informatie over Turn on the Lights vind je hier.

Goedkoop parkeren in hartje Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een stad die je met de auto moet mijden. Parkeren in het centrum van de stad is vaak onnodig duur. Parkeer daarom je auto in Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bevindt zich direct naast het centraal station en is eenvoudig aan te rijden vanaf de ring. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Nog goedkoper is het Night Time Tarief. Daarmee betaal je slechts € 6!

Meer informatie over het Night Time Tarief.
En over de voordelige parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.