fbpx

Uitmarkt Amsterdam 2017

De Uitmarkt is het jaarlijkse startschot voor het Nederlandse culturele seizoen. Tijdens dit bijzondere festival zijn er ontzettend veel verschillende voorstellingen. Voor deze 40e editie, is een nieuwe locatie gekozen: op en rond het Oosterdok! Parkeer goedkoop en zeer dichtbij de festivallocaties in Parking Centrum Oosterdok.

Bereikbaarheid Uitmarkt 2017

Kom je met de auto naar de Uitmarkt in Amsterdam? Parkeer dan in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op een steenworp afstand van veel festivallocaties, zoals de SkyLounge, OBA en NEMO Science Centre. Parking Centrum Oosterdok is niet alleen de meest centrale, maar ook goedkoopste parkeergelegenheid. Je betaalt namelijk slechts € 45 voor de hele dag parkeren! Kom je alleen in de avond? Maak dan gebruik van het nog voordeligere avondtarief: € 6.

Meer informatie over de parkeertarieven.

Uitmarkt 2017

Dit jaar wordt een bijzondere editie van de Uitmarkt. Het festival bestaat namelijk 40 jaar! En dat wordt gevierd op een nieuwe locatie, namelijk rondom Oosterdok. Drie dagen lang (op 25, 26 en 27 augustus) worden er ruim 300 optredens gegeven op de 25 podia. Ook is er een ruim aanbod voor de jonge cultuurliefhebbers onder ons, zo is er een speciaal kind-, hiphop- en dansprogramma. Met dit uitgebreide aanbod, zorgt de Uitmarkt ervoor dat er voor iedereen wel een goede voorstelling bij zit.

Benieuwd naar het programma? Kijk dan hier.