fbpx

Veiligheidsmaatregelen

Heb je een parkeerplek gereserveerd of ben je van plan om binnenkort te parkeren in Parking Centrum Oosterdok, dan hoef je je geen zorgen te maken om voor een dichte deur te staan. Onze parkeergarage is iedere dag, 24/7 geopend.

De meest veilige manier van reizen is met de auto

Kom je binnenkort naar Amsterdam? Reizen met de auto is momenteel de meest veilige optie. Voor veel mensen lijkt dit geen ideale oplossing, omdat de parkeerkosten in Amsterdam sterk kunnen oplopen. Gelukkig hoeft parkeren in het centrum helemaal niet duur te zijn. Je parkeert namelijk in onze parkeergarage al vanaf 10 per dag.

Vermijd het OV en loop of fiets naar jouw bestemming

Uiteraard wil je zo dicht mogelijk bij jouw eindbestemming parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt op loopafstand van veel populaire bestemmingen in het centrum. Ligt jouw bestemming toch iets te ver om te lopen? Vermijd het openbaar vervoer en neem de fiets. In de buurt van onze parking vind je diverse fietsverhuurders zoals MacBike (op slechts 3 minuten lopen) en OV-fiets op het centraal station (op 5 minuten lopen).

Extra hygiënemaatregelen

Wij laten onze parkeergarage altijd professioneel reinigen, maar nemen vanwege besmettingsgevaar extra maatregelen. Zo wordt de parkeergarage vaker gereinigd dan normaal en wordt er extra nadruk gelegd op het schoon maken van deurklinken en betaalautomaten. Wij adviseren je wel om zo min mogelijk aan te raken en na je bezoek goed je handen te wassen.

Veiligheidsmaatregelen locaties en evenementen in Amsterdam

Heb jij een dagje Amsterdam op de planning staan? Check dan eerst even de website van de locatie(s) waar je heen gaat. Bij sommigen zijn de openingstijden en regels gewijzigd of moet je van tevoren reserveren.
Wij hopen je op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben. Toch nog vragen? Stel ze gerust.