fbpx

Trakteer met Vaderdag op ambachtelijk bier bij De Prael!

Het is alweer bijna Vaderdag! Schuif samen aan in Brouwerij de Prael en drink de lekkerste ambachtelijke bieren en bierlikeuren. In deze Amsterdamse brouwerij hebben ze al eeuwenlang niets veranderd aan het brouwproces. De koude biertjes die je hier geserveerd krijgt zijn dus zo authentiek als maar kan. Vergeet niet om je auto te parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Je bespaart namelijk flink op je parkeerkosten als je je auto in onze goedkope parkeergelegenheid laat staan.

Ambachtelijk bier bij Brouwerij de Prael in Amsterdam

Neem je vader mee naar Brouwerij de Prael, speciaal voor Vaderdag! Deze authentieke brouwerij is gevestigd in een voormalig veilinghuis en wagenmakerij aan de Oudezijds Voorburgwal, een plek waar al sinds 1300 bier gedronken wordt. Ze schenken er heerlijke koude biertjes die helemaal volgens authentiek recept gebrouwen worden.

Hoewel de brouwerij over een moderne installatie beschikt, wordt alles nog volgens oud recept gedaan. De granen worden handmatig gemalen, het mout zelf geselecteerd en tijdens het hele brouwproces wordt er niet gepasteuriseerd of gefilterd. Zo geniet jij van een authentieke Belgische Tripel, DIPA (Double India Pale Ale) of een van de vele bierlikeuren. Voor een complete ervaring boek je een bierproeverij.

Goedkoop parkeren in Amsterdam tijdens Vaderdag

Wil je een fijne dag in de Nederlandse hoofdstad zonder te veel te betalen aan parkeerkosten, dan parkeer je bij Parking Centrum Oosterdok! Onze parkeergelegenheid is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam en je parkeert er je auto overdag al voor slechts € 45. Let wel: de parkeergelegenheid is wegens werkzaamheden alleen aan te rijden via de Prins Hendrikkade. Meer informatie over de omleiding vind je hier. Gebruik onze calculator om meteen te weten hoeveel je kwijt bent.

Meer weten over onze voordelige parkeertarieven? Lees hier verder.