fbpx

Valentijnsdag in Amsterdam

14 februari is het weer zo ver. Valentijnsdag kun je uitstekend vieren in één van de meest romantische steden van de wereld: Amsterdam. Er is genoeg te beleven. Bijvoorbeeld een diner voor twee, een romantisch film in een van de bioscopen of een leuke boottocht.

14 februari: Valentijnsdag in Amsterdam

Zoek je nog iets leuks om te gaan doen tijdens Valentijn? Wij zetten onze 4 tips op een rij:

Een diner voor twee

Er zijn genoeg geweldige restaurants in Amsterdam. Reserveer een romantisch tafeltje voor twee en geniet van een culinair diner. Maar wanneer je gaat eten wil je natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn aan parkeerkosten.

Vijf restauranttips op loopafstand van Parking Centrum Oosterdok.

Een romantische overnachting

Wil je er echt even met z’n tweeën tussenuit? Boek dan een overnachting in Amsterdam en maak gebruik van ons voordelige tarief. Je betaalt slechts € 45 voor een hele dag parkeren. Zo heb je genoeg tijd voor een stadswandeling, diner en overnachting, zonder extreem veel geld kwijt te zijn voor parkeerkosten.

Hoteltips in Amsterdam Centrum.

Film in Amsterdam

Of pak lekker een filmpje. Er zijn genoeg bioscopen in Amsterdam en er draaien veel goede films. Bovendien zijn er in Amsterdam ook zeer unieke bioscopen te vinden die perfect zijn voor een romantisch uitje.

3 bioscooptips in Amsterdam centrum.

Knusse boottocht over de Amsterdamse grachten

Liever een origineler uitje? Boek een boottocht over de Amsterdamse grachten. Amsterdam is een prachtige historische stad waar altijd iets te ontdekken valt. Neem je lief bijvoorbeeld mee op een rondvaart over de prachtig verlichte grachten en geniet van heerlijke hapjes en drankjes aan boord.

Meer informatie over rondvaarten van Canal Company.

Goedkoop parkeren in de binnenstad.

Kom je met de auto naar de Amsterdam? Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto direct naast het CS voor slecht € 45 per dag en €5 in de avond. Parking Centrum is de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad. Je bespaart meer dan €60 ten opzichte van straatparkeren.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok