fbpx

Met Valentijnsdag 2014 trouwt niemand op de fiets!

Trouwen op de fiets. Hip, modern, jong en ‘weer eens wat anders’. Voor een echt originele look kan je bovendien ook nog eens zelf aan de slag met gekleurd plakband, stiften, ballonnen, slingers en crêpepapier. Hartstikke hip en lekker back-to-basic. Toch….?

Of trouw jij toch stiekem liever als een echte prinses? Met alles er op en er aan; dus inclusief koets, vintage bruidswagen of paard? Dat kan op de dag van de liefde: Valentijnsdag. Want Parking Centrum Oosterdok geeft alle bruidsparen die op 14 februari in Amsterdam trouwen een spectaculair Valentijnscadeau. Het bruidspaar én alle huwelijksgasten parkeren de hele dag gratis in Parking Centrum. In hartje Amsterdam.

Niets geen gedoe dus met je trouwjurk tussen de spaken. Je naaldhak tussen de trapper. Of het zweet onder je oksels bij tegenwind. Jij maakt een grande entree in een oldtimer, witte eend of Rolls Royce. Na het feest parkeer je jouw flitsende bolide gewoon op steenworp afstand van de trouwlocatie. En nog beter: al jouw gasten komen heerlijk ontspannen met ‘la voiture’ naar je feest. Want ook zij parkeren op jouw grote dag gratis en voor niets in Parking Centrum.

Ga jij op 14 februari 2014 trouwen in Amsterdam? Dat is al bijna! Neem dus voor 7 februari contact op met info@inpublic-nederland.nl. Dan hebben jij en je gasten een onbezorgde en stijlvolle dag.*

Valentijnsdag Parking Centrum