fbpx

Veggie Festival 2018 op de NDSM-werf

Van 15 t/m 17 juni eet jij de heerlijkste – en gezonde! – gerechten tijdens het Veggie Festival op de NDSM-werf. Dit gloednieuwe festival voor vegetariërs, veganisten, flexetariërs en alleseters vindt plaats in de Scheepsbouwloods en een deel van de NDSM-werf. Bestel de lekkerste gerechten bij een van de vele food stands en kom alles te weten over de effecten van voeding op je lichaam. Parkeer je auto voordelig bij Parking Centrum Oosterdok en wees erbij!

Gloednieuw festival voor iedereen die van eten houdt

Zit jij altijd als eerste aan tafel? Bezoek dan het Veggie Festival in de Scheepsbouwloods en op de NDSM-werf. Je proeft hier de lekkerste gerechten die ook nog eens goed voor je zijn! Het festival is een gezellige mix van eten en live-muziek en je leert er alles wat je moet weten over gezonde voeding. Laat je bijvoorbeeld helemaal bijpraten terwijl je op een gezellig terrasje een kleurtje probeert te vangen, luister naar een van de inspirerende lezingen of plof op de bank in een van de vele gezellige huiskamers die het festival telt.

Nu al aan het watertanden? Bekijk hier het programma van het Veggie Festival.

Goedkoop parkeren in de binnenstad van Amsterdam

Uiteraard kun je met dit heerlijke weer niet de hele dag binnen zitten. Bezoek dus het Veggie Festival en parkeer je auto voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam en je parkeert je auto bij ons al tegen het lage tarief van € 45. Als je ’s avonds pas binnen komt rijden maak je gebruik van ons voordelige Night Time Tarief. Je betaalt dan slechts € 6.

Niet vergeten: er zijn nog steeds werkzaamheden rond Parking Centrum Oosterdok. Hierdoor is de aanrijroute via de Piet Heinkade afgesloten. Je kunt de parkeergelegenheid bereiken via de Prins Hendrikkade. Meer weten over de werkzaamheden en omleidingen? Klik dan hier. Als je meer wilt weten over onze voordelige parkeertarieven klik je hier. Liever niet voor verrassingen komen te staan bij het uitrijden? Bereken je parkeerprijs dan direct online.