fbpx

Verkoeling aan het water bij Hannekes Boom

Geniet van zon, drankjes en muziek aan het water bij Hannekes Boom in Amsterdam. Dit gezellige terras annex creatieve ontmoetingsplek heeft voor iedereen wat wils. Hannekes Boot ligt tegenover Science Center NEMO en heeft een zeer zonnig terras, een restaurant, een café, expositieruimte en een eigen haven. Het is een prachtige plekje en ligt op slechts enkele minuten loopafstand van Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergelegenheid in hartje Amsterdam.

Duurzaam eten in hartje Amsterdam

Bij Hannekes Boom beleef je een lekkere ontspannen middag of avond in de roerige Nederlandse hoofdstad. Schuif aan op het terras en bestel een van de heerlijke duurzame gerechten of drankjes. Begin je een avond goed met bijvoorbeeld wat calamares met saffraanmayonaise en kies een wekelijks veranderend driegangenmenu voor het avondeten. Het nieuwe menu vind je iedere week op de Facebookpagina van Hanneke’s Boom.

Zomertip: Hannekes Boot aan het IJ

Naast heerlijke gerechten aan de waterrand is er nog veel meer te doen bij Hannekes Boom. Het restaurant is namelijk ook een plek waar cultuur en creativiteit gevierd worden. Zo vinden er optredens plaats en kun je er terecht voor feesten, exposities, een openluchtbioscoop en nog veel meer. Bekijk de agenda voor alle opkomende evenementen.

Iets te vieren? Huur dan Hannekes Boot. Deze gezellige en relaxte feestboot heeft maar liefst twee verdiepingen. Vier hier bijvoorbeeld je vrijgezellenfeestje, huur de boot af voor een workshop of houd een onvergetelijk verjaardagsfeest.

Voor meer informatie en verhuur van Hannekes Boot klik je hier.

Parkeren vlakbij Hannekes Boom in Amsterdam

Zie jij jezelf al met een lekker drankje hier aan het water zitten? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok en loop in een paar minuten naar Hannekes Boom. Bij ons parkeer je tegen het laagste tarief in de binnenstad en betaal je slechts € 45 voor een hele dag parkeren. Ga je ’s avonds pas op pad? Maak dan gebruik van ons voordelige Night Time Tarief. Benieuwd wat je precies moet betalen? Bereken je parkeerkosten vooraf met onze calculator.

Voor meer informatie en al onze voordelige parkeertarieven lees je hier verder.

Let op: vanwege werkzaamheden op en rondom het Oosterdokseiland is Parking Centrum Oosterdok enkel bereikbaar via: Piet Heinkade – Kattenburgerstraat – Prins Hendrikkade (houdt de rechterbaan aan) – ODE brug.