fbpx

Bezoek de vierde editie van TangoTrain in Amsterdam

Van 26 december 2017 t/m 1 januari 2018 vind TangoTrain plaats. Dit jaarlijkse tangofestival is verspreid over verschillende locaties rondom het IJ. Dansers van over de hele wereld komen bij elkaar om vol passie met de voeten van de vloer te gaan. Warm tijdens de feestdagen dus op en waag een dansje!

Tango aan het IJ

Met de vierde editie van de TangoTrain wordt de Argentijnse tango wederom naar Amsterdam gebracht, een van de grootste tangohoofdsteden van Europa. Tijdens het festival kunnen dansers van over de hele wereld genieten van film en optredens en meedoen aan een van de vele workshops. Met maar liefst zeven avondprogramma’s en vier matinees heb je tussen kerst en oud en nieuw genoeg gelegenheden om te genieten van de Argentijnse dans en muziek. Bezoekers worden ook verwend met heerlijke tapas en drankjes. De meeste concerten, workshops en optredens vinden plaats in het Muziekgebouw aan ’t IJ.

Met oud en nieuw kun je onder het genot van cava en oliebollen een speciale milongaworkshop volgen. Breng een bezoek aan de afterparty bij Los Locos op 2 januari om het nieuwe jaar dansend te beginnen!

Lees hier meer over TangoTrain.

Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok

Na een avond vol dans, muziek en heerlijke hapjes is het fijn om snel weer de auto in te kunnen. De parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok bevindt zich vlak naast Amsterdam Centraal en is te voet vanaf de meeste festivallocaties bereikbaar. Muziekgebouw aan ’t IJ ligt bijvoorbeeld op slechts 7 minuten loopafstand. Kom je alleen in de avond? Maak dan (ook tijdens de feestdagen) gebruik van ons voordelige Night Time Tarief en betaal slechts € 6. Kom je een hele dag naar de stad? Parkeer de auto dan de hele dag voor maar € 45.

Vind hier informatie over onze parkeertarieven.