fbpx

Vijf hotel tips voor deze zomer

Kom je naar Amsterdam? Er is zoveel te beleven dat je je gerust een paar dagen hier kan vermaken. Wij geven je alvast vijf tips voor de leukste hotels. Parkeer je auto direct naast het centraal station en bespaar op je parkeerkosten. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam.

De leukste hotels in Amsterdam

In Amsterdam vind je ontzettend veel hotels. Ze variëren van budget- en hostels tot 5-sterren. Om de keuze wat gemakkelijker te maken hebben wij een aantal hotels voor je op een rij gezet.

Andaz Hyatt Prinsengracht

Dit hotel ligt midden in het centrum van Amsterdam, aan de grachtengordel. De kamers zijn erg elegant en liggen op loopafstand van winkelgebied en de Jordaan. De kamers zijn ontworpen door Marcel Wanders.
Meer informatie over Andaz Hyatt Prinsengracht.

Hampshire Hotel The Manor

Het Hampshire Hotel The Manor is gevestigd in een voormalig ziekenhuis. Dit bijzondere gebouw heeft aan de binnenkant allemaal eigentijdse designkamers. Dit hotel is erg bijzonder en ligt op slechts 10 minuten afstand van het historische stadscentrum.
Meer informatie over Hampshire Hotel The Manor.

Hotel Vondel Amsterdam

Hotel Vondel is een vier sterrenhotel midden in het centrum. Het hotel heeft een mooi tuinterras dat heerlijk is in de zomer. Op 500 meter afstand ligt het Rijksmuseum en op de kamers hangt kunst van Peter Keizer.
Meer informatie over Hotel Vondel Amsterdam.

Plaza Victoria Hotel

Plaza Victoria Hotel ligt op slechts vier minuten loopafstand van het centraal station. Dit hotel heeft de beste ligging van de stad. Op loopafstand liggen vele attracties, zoals het Anne Frank Huis, de grachten en de Jordaan.
Meer informatie over Plaza Victoria Hotel.

Mozart Hotel Amsterdam

Dit hotel is niet alleen voor muziekliefhebbers. Het hotel heeft, met slechts 300 meter afstand van het Leidseplein en een tramhalte dichtbij, een ideale ligging. Je reist vanuit hier gemakkelijk naar alle bijzondere bezienswaardigheden in de stad.
Meer informatie over Mozart Hotel Amsterdam.

Parkeer je auto goedkoop in Amsterdam centrum

Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad, maar niet als je bij Parking Centrum Oosterdok parkeert. Onze parking is de goedkoopste in het centrum. Je parkeert de hele dag voor maar € 45. Onze parking ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in of pak je het OV naar bestemmingen verder in de stad.

Meer informatie over de parkeertarieven vind je hier.