fbpx

5 restauranttips in hartje Amsterdam

Amsterdam barst van de leuke restaurants en cafés, en je ziet door de bomen bijna het bos niet meer. Om je te helpen een keuze te maken geven wij hier vijf restauranttips, allemaal op steenworp afstand van parkeergarage Parking Centrum Oosterdok.

Loetje Centraal

Loetje is een begrip dat elke Amsterdammer inmiddels kent. Met een aantal vestigingen verspreid over de stad heeft Loetje zich inmiddels echt gevestigd in Amsterdam. Loetje Centraal is gevestigd tegenover Amsterdam Centraal, in een prachtig oud pand met aan het water, met uitzicht over de vele bootjes. Betaalbare gerechten voor zowel lunch als diner, op loopafstand van onze parkeergarage!

Website van Loetje Centraal

Scheepskameel

Scheepskameel, gelegen op het oude marineterrein van Amsterdam, is een gezellig restaurant aan het water. Met een leuk buitenterras, en een fraai ingerichte plek om binnen te zitten is het hier heerlijk vertoeven! Leuk detail: de wijnen die hier worden geschonken komen allemaal uit Duitsland!

Website van Scheepskameel

Choux

Bij Choux is het eten biologisch, en als het even kan ook nog lokaal. Omdat het menu regelmatig wisselt is dit restaurant een echte aanrader, ook voor degene die er al geweest is! Laat je verwennen met bijzondere gerechten, en de bijpassende wijnen maken de avond helemaal compleet!

Website van Choux

Hannekes Boom

Hannekes Boom, op 5 minuten lopen van de parkeergarage, is een van de nieuwe parels van Amsterdam. Een wisselend menu van vis-, vegetarische- en vleesgerechten maken een bezoek aan Hannekes Boom elke keer weer anders. Tevens kan je hier ook heerlijk lunchen, met uitzicht op het water!

Website van Hannekes Boom

Geisha

Verfijnde gerechten, met een Aziatische tintje, en bijpassende wijnen maken een bezoek aan dit restaurant tot een echte beleving. Zonder enige twijfel een aanrader! Voor zowel vis-, vegetarische- en vleesgerechten.

Website van Geisha

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Deze restaurants vind je allemaal op loopafstand van de parkeergarage. Dit, plus het goedkope tarief maakt Parking Centrum Oosterdok een fijne plek om je auto te parkeren tijdens je dagje of avondje Amsterdam. Je parkeert al vanaf 10 per dag.

Meer informatie over de tarieven.