fbpx

Vondelpark Openluchttheater

Tot en met 11 september geniet je iedere vrijdag, zaterdag en zondag van voorstellingen en concerten in het Vondelpark Openluchttheater. Of je nu van dans, theater, muziek of cabaret houdt er is voor ieder wat wils. Alle voorstellingen zijn bovendien gratis toegankelijk.

Parkeren Amsterdam Centrum

Kom je met de auto en wil je goedkoop parkeren in Amsterdam? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de grootste en voordeligste parking in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45.  De parking ligt naast het centraal station. Vanuit uitgang C loop je het centrum is voor een dagje Amsterdam. Pak je liever het OV? Vanaf het stationsplein vertrekken tram 1, 2, 3, 5, 12, 16 en 24 naar het Vondelpark.

Vondelpark Openluchttheater

Het Openluchttheater is een jaarlijk terugkomend evenement. In het Vondelpark worden vele concerten en optreden georganiseerd. Het theaterfestival bestaat al ruim 30 jaar. De voorstellingen zijn gratis te bezoeken. In de zomer geniet je op vrijdag, zaterdag en zondag van jazz, dans en kleinkunst. Op zondagmiddag is er een variërend programma van pop, rock en werkmuziek. Het Vondelpark Openluchttheater is absoluut een aanrader om een keer te bezoeken.