fbpx

Voordelig parkeren in Amsterdam centrum

De zomervakantie in Nederland is weer voorbij en dat betekent dat ons tarief weer verlaagd is naar het reguliere bedrag van slechts € 15 per dag. Parkeer je auto in hartje Amsterdam in de goedkoopste parkeergelegenheid van de binnenstad. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het centraal station op het Oosterdokseiland. Ideaal voor een bezoek aan de prachtige stad.

Wat te doen in Amsterdam

Iedere dag valt er ontzettend veel in Amsterdam te beleven. Er zijn veel festivals, voorstellingen, muziek, theater, musea en ga zo maar door. Wist je bijvoorbeeld dat er in Amsterdam meer dan 100 kilometer aan grachten zijn, de stad door 17.620.000 mensen per jaar wordt bezocht en de grachtengordel op de lijst staat als UNESCO werelderfgoed?

Meer informatie over Amsterdam en activiteiten? Die vind je hier.

Wanneer je een bezoek brengt aan onze prachtige stad, mag een bezoek aan een van deze dingen niet ontbreken:

NEMO Science Centre

In het grootste Science Center van Nederland ontdek je alles op het gebied van wetenschap en technologie. Dit bijzondere museum is geschikt voor jong en oud. De tentoonstellingen wisselen regelmatig en de interactieve wijze waarop NEMO Science Center kennis tot je brengt laat je de wereld op een nieuwe manier ontdekken. Het museum bestaat uit vijf verdiepingen en heeft een leuk café boven op het dak.

Meer informatie over het museum vind je hier.

Paleis op de Dam

Dit paleis is niet meer in gebruik door het Koninklijk gezin. Tegenwoordig kan het publiek dit bijzondere paleis bezoeken. Het is een officieel Rijksmonument en absoluut een bezichtiging waard. Ga mee met een van de rondleidingen en leer alles over dit gebouw.

Meer informatie over het Paleis op de Dam.

Madame Tussauds

Ontmoet je idolen en helden in een van de meest bezochte attracties van Amsterdam. Bij Madame Tussauds sta je oog in oog met beroemdheden. De levensechte wassen beelden zijn een leuke attractie voor het hele gezin. Sta naast George Clooney, begroet de koning en koningin of paradeer op de catwalk met Doutzen Kroes.

Meer informatie over Madame Tussauds vind je hier.

9 Straatjes

De 9 straatjes zijn het leukste winkelgebied van Amsterdam. Je vindt hier veel unieke winkeltjes, restaurants en hotels. De straten zijn gevestigd langs de Grachtengordel, in het hart van het Unesco’s Werelderfgoed. De straatjes liggen tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht.

Ontdek hier alles over de 9 straatjes, zoals overnachtingen, restaurants en leukste winkels.

Paradiso Amsterdam

Paradiso is een van de oudste clubs van Amsterdam. Het bestaat als sinds 1968! I de kerk komen rock-, folk-, soul-, country-, reggae- en blueshelden voorbij. Het grote en diverse programma zorgen dat er voor iedereen wel een geweldig concert te beleven is. Ontdek de geweldige sfeer en geluid en breng een bezoek aan dit poppodium.

Meer informatie over de programmering van Paradiso.

Met de auto naar het Grachtenfestival Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan centraal en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van de stad. Veel mensen denken dat parkeren in Amsterdam een dure aangelegenheid is, maar niet bij ons. Je parkeert de hele dag voor maar € 45. Kom je ’s avonds naar een concert of ga je nog een hapje eten en parkeer je tot na 21:00? Vanaf 21:00 betaal je bij ons zelfs maar € 6.

Hier lees je meer informatie over onze parkeertarieven.