fbpx

We Take It From Here in het Frascati Theater

Op 28 februari wordt de voorstelling ‘We Take It From Here’ gespeeld in het Frascati Theater. Parkeren in de buurt van dit theater is lastig, maar bij ons is er altijd plek! Kom daarom met de auto en parkeer bij Parking Centrum Oosterdok!.

We Take It From Here in het Frascati Theater

Deze voorstelling heeft als hoofdthema schuldgevoelens. Tijdelijke Samenscholing en Rebekka de Wit hebben aan de hand van het boek ‘Zelfbeschuldiging’ van Peter Handke een voorstelling een bijzondere voorstelling gemaakt. Via tekst en muziek wordt uitgelegd hoe de mens moet omgaan met deze schuldgevoelens, om uiteindelijk tot de vergeving te leiden. Een bijzondere, oprechte voorstelling die je zeker aan het denken zet! Om je nog verder te overtuigen dat je deze voorstelling niet mag missen: de voorstelling wordt door meerdere kranten getipt!

Meer informatie over de voorstelling

Verkoop van tickets

Frascati Theater

Bij Frascati is het aanbod van voorstellingen erg divers. Zo heb je er voorstellingen van vaste gezelschappen, maar ook van toonaangevende, rondreizende artiesten uit zowel binnen-, als buitenland. Naast vele voorstelling van toneelgezelschappen heb je er ook vele bijzondere dansvoorstellingen. Een bezoek aan Frascati is door de ideale ligging erg goed te combineren met een dagje Amsterdam!

Meer informatie over theater Frascati

Europarkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeermogelijkheden zijn bij Frascati in de buurt schaars, en bovendien erg duur. Door de ligging van de garage, naast het Centraal Station van Amsterdam, pak je eenvoudig de tram naar het theater toe. Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je maar , ongeacht de tijd dat je binnenrijdt.
Overdag, van 06:00 tot 21:00 betaal je €1 per uur. Dit maakt ons de goedkoopste parkeergarage van de stad!

Meer informatie over Europarkeren