fbpx

Wekelijkse feestavonden in Amsterdam - Parkeren

Amsterdam heeft een aantal wekelijkse feestavonden in de agenda staan. Een bijkomend voordeel is dat je bij Parking Centrum Oosterdok je auto voordelig en veilig kan parkeren, zodat je onbezorgd kan doorfeesten!

Parkeren voor een euro

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergarage van het centrum van Amsterdam. Je parkeert hier al € 1,50 per 12 minuten, en als je parkeert Je betaalt slechts 6! , ideaal voor tijdens deze wekelijkse feestavonden!

Maandag: Cheeky Monday

Cheeky Monday is, zoals de naam doet al doet vermoeden, het perfecte feest om de week mee te beginnen. In Club Winston Kingdom kun je genieten van de beste underground sounds, gedraaid door bekende (inter)nationale dj’s!

Website Cheeky Monday

Maandag: Monday

Bij Monday kan je elke maandag tot 02:00 de week heerlijk inluiden met r&b en house, kortom, een feest met een heerlijke vibe.

Website Monday

Dinsdag: Techno Tuesday

In de melkweg is het elke dinsdag vanaf 23:30 tot 05:00 Techno Tuesday. Winnaar van de Gouden Kabouter 2016, de prijs voor Beste Nachtclub. Hou je van techno? Dan is dit zeker de moeite waard!

Website Techno Tuesday

Woensdag: Night Shift

Elke woensdagavond van 23:30 tot 05:00 moet je in de kleine zaal van de Sugerfactory zijn voor de bijzondere combinaties van disco, house en hip-hop.

Website Night Shift

Donderdag: Kattekwaad

Een bekend feest onder de studenten: Kattekwaad in club AIR Amsterdam. Met verschillende muziekstijlen is deze avond altijd een verrassing, en altijd vermakelijk!

Website Kattekwaad

Donderdag: THRWBCK

THRWBCK is een ode aan de hiphop en r&b muziek van vroeger. Met rauwe, maar ook zwoele nummers is deze avond altijd bijzonder.

Website THRWBCK

Vrijdag: Feeling Friday

Voor het ultieme vrijdag-gevoel kan je het weekend inluiden bij Feeling Friday bij PLLEK! In de zomer kan je hier op het buitenterras genieten van de zon en het uitzicht!

Website Feeling Friday