fbpx

Parkeer goedkoop tijdens Whisky Weekend Amsterdam

Ieder jaar wordt de Posthoornkerk in Amsterdam omgetoverd tot een Walhalla voor whisky liefhebbers! In het kader van Whisky Weekend kun je de kerk op 19 en 20 januari 2018 voor de tiende keer bezoeken om de beste whisky’s te proberen. Leer alles over het distilleerproces en kom erachter wat de traditionele eikenhouten vaten doen met de smaak van de whisky.

Proefsessies tijdens het L&B Whisky Weekend

Bij Whisky Weekend kun je een weekend lang genieten van de beste whisky’s in de Posthoornkerk in Amsterdam. Ruim 30 whisky en whiskygerelateerde standhouders presenteren hun nieuwste producten. Tijdens proefsessies, gepresenteerd door Cees van Biezen, kom je alles te weten over de invloed van eikenhouten vaten op de smaak van malt whisky. Even een pauze nemen van het proeven? Steek een sigaar op in de kelder, probeer whisky-vriendelijke kaas of geniet van Schotse delicatessen om de verschillende whisky’s mee te complementeren. Dit alles gebeurt onder het genot van traditionele Schotse muziek.

Vergeet niet een rondleiding door de kerk bij te wonen. Zo kom je alles te weten over de rijke historie van de Posthoornkerk én de oorsprong van de whisky. Tijdens de rondleiding zul je door standhouders voorzien worden van verschillende whisky’s.

Koop hier je ticket voor het L&B Whisky Weekend.

Parkeer goedkoop tijdens Whisky Weekend Amsterdam

Als je een bezoek brengt aan Whisky Weekend Amsterdam parkeer je bij Parking Centrum Oosterdok. De goedkoopste parkeergelegenheid van de binnenstad van Amsterdam bevindt zich op loopafstand van de Posthoornkerk. Parkeer de auto met ons voordelige Night Time Tarief voor slechts € 6. Of maak gebruik van het dagtarief: de hele dag parkeren voor maar € 45. Vergeet niet een Bob mee te nemen!

Vind hier al onze voordelige parkeertarieven.