fbpx

Why I Love This Book, 100 jaar OBA

De Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) bestaat 100 jaar. Om dit jubileum te vieren heeft de OBA een reeks korte video’s met boekentips van honderd Amsterdammers gemaakt. Kom je met de auto naar de Openbare Bibliotheek Amsterdam? Parkeer voordelig naast de OBA bij Parking Centrum Oosterdok.

100-jarig jubileum van de Openbare Bibliotheek Amsterdam!

Het 100-jarig jubileum van de OBA wordt toepasselijk gevierd. 100 dagen lang zijn er verschillende festiviteiten, verspreid over alle 27 OBA-locaties in Amsterdam. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Zo zijn er voor kinderen voorleesdagen, optredens, goochelshows, en voor de wat oudere boekliefhebbers zijn er o.a. theatervoorstellingen en lezingen. Op 18 mei wordt de feestperiode afgesloten met een groot feest met kinderdirecteur Lucy.

Meer weten over alle festiviteiten? Bekijk hier het programma.

Vertel jouw boekverhaal: Why I Love This Book

Why Love This Book’ nodigt iedereen uit om zijn of haar persoonlijke boekenverhaal te vertellen voor de camera. In een korte video van één minuut deel je jouw favoriete boek met andere bezoekers. Je kunt hierin kort vertellen wat dit boek voor jou zo bijzonder maakt. De mooiste verhalen worden vervolgens gebundeld in het filmpje Why I Love This Book. Er worden verschillende filmpjes gemaakt met boekentips voor allerlei genres, leeftijden en talen. De filmpjes zijn te zien op de website van de OBA en in een van de vestigingen.

Goedkoop parkeren in Amsterdam Centrum

Kom je met de auto naar Amsterdam en breng je een bezoek aan de OBA? Parkeer deze dan op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Vanuit hier ben je niet alleen op drie minuten loopafstand van de Amsterdamse bibliotheek, maar wandel je ook makkelijk het centrum in.Onze parkeergelegenheid biedt meer dan 1300 parkeerplaatsen. Je parkeert bij ons in hartje Amsterdam voor euro per uur. Na uur parkeren (tot uur) betaal je een vast bedrag van euro per uur.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.