fbpx

Bereikbaarheid WinterParade Amsterdam 2018

Ook dit jaar is de WinterParade terug in de Zuiderkerk in Amsterdam. Van 19 t/m 22 en van 25 t/m 29 december kun je weer genieten van dit bijzondere culinaire spektakel. Kom je met de auto en zoek je een plek om voordelig in de buurt te parkeren? Parking Centrum Oosterdok ligt op slechts enkele minuten loopafstand en is de goedkoopste parkeeroptie in het centrum van de stad.

WinterParade Amsterdam

Het jaarlijks terugkerende winterevenement neemt ook dit jaar de Zuiderkerk gedurende enkele avonden over. Reserveer een plekje aan de 120 meter lange tafel en proef heerlijke maaltijd tegelijk met een afwisselend programma met acteurs, dansers en muzikanten. De WinterParade is geen klassiek chic diner met vermaak. Het is ook geen kerstfeest en theatervoorstelling. Het is een mix van verhalen, ontmoetingen en een bijzonder samenzijn. Verwacht een avond vol humor, gezelligheid en lekker eten. Ter afsluiting worden het bestek en de glazen aan de kant gezet, zodat je op de tafels kunt dansen tijdens de silent disco!

Meer weten over de WinterParade of wil je direct kaartjes bestellen? Ga dan hier verder naar officiële website.

Zuiderkerk Amsterdam

Deze historische kerk in het centrum van de stad werd gebouw tussen 1603 en 1611. Inmiddels wordt de Zuiderkerk al lang niet meer gebruikt waar deze traditioneel voor bedoeld is. Tegenwoordig is het een hippe locatie voor diners, evenementen en verhuringen. De goede akoestiek en originele ambiance zorgen ervoor dat iedere activiteit extra memorabel is. Meer informatie over de kerk vind je hier.

Op de hoogte blijven van activiteiten in Amsterdam? Volg ons op Facebook!

Goedkoop parkeren in hartje Amsterdam

Op een klein kwartiertje lopen van de Zuiderkerk ligt Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bevindt zich midden in het centrum van de stad, naast Amsterdam Centraal. Bespaar op de parkeerkosten en maak gebruik van het voordelige dagtarief bestaande uit € 45. Voor wie pas laat de parking binnenrijdt, is er het Night Time Tarief. Hiermee parkeer je voor slechts € 6! Zo blijft een avondje uit in Amsterdam een betaalbare aangelegenheid.

Ben je op zoek naar meer informatie over onze voordelige parkeertarieven? Hier vind je een handig overzicht en antwoord op al je verdere vragen. Wil je eenvoudig online berekenen hoeveel je kwijt bent voor parkeren in Parking Centrum Oosterdok? Klik dan hier door naar onze online calculator.