fbpx

World Cinema Amsterdam

17 t/m 26 augustus is World Cinema Amsterdam terug in de stad! Filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen met veel internationale films. Wederom wordt het festival op veel verschillende binnen- en buitenlocaties in de stad georganiseerd. Enkele plekken zijn bijvoorbeeld Rialto, De Balie en het Vondelpark. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan lekker centraal en voordelig in Parking Centrum Oosterdok.

Parkeren tijdens World Cinema Amsterdam

Parkeren tijdens World Cinema Amsterdam doe je goedkoop en gemakkelijk bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de grootste en voordeligste in de binnenstad van Amsterdam. Je parkeert hier de hele dag voor slecht € 45. Kom je alleen in de avond? Maak dan gebruik van het voordelige nachttarief. Je betaalt namelijk slechts € 6. Ideaal wanneer je een bezoek brengt aan dit filmfestival!

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok? Die vind je hier.

Augustus 2017: World Cinema Amsterdam

Het World Cinema Amsterdam is een jaarlijks terugkerend filmfestival in het centrum van de stad. Op veel verschillende locaties zijn er vertoningen, zowel in binnen- als buitenlucht. Er zijn meer dan 40 lange en korte films te aanschouwen. Naast de films worden er ook allerlei interessante Q&A’s georganiseerd, discussieavonden rondom de films en zijn er uiteraard de leukste feestjes. Ontdek van 17 t/m 26 augustus de mooiste internationale films.

Bekijk hier het programma en locaties.

Meer informatie over de locaties vind je ook hier: