fbpx

World Press Photo 2017 - Nieuwe Kerk

Ook dit jaar is de fototentoonstelling World Press Photo te aanschouwen in de Nieuwe Kerk in Amsterdam, tot 9 juli. De tentoonstelling met foto’s van internationale persfotografen is afwisselend mooi, emotioneel, schokkend en indrukwekkend.

World Press Photo 2017

World Press Photo is een jaarlijks terugkerend fenomeen, waarin de beste foto’s van internationale persfotografen worden getoond aan het publiek. Deze expositie, bestaande uit meer dan tweehonderd foto’s, geeft een bijzondere kijk in de wereld van fotografen en de mooie, en gruwelen die ze te zien krijgen.

De Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk Amsterdam is gelegen naast het Paleis op de Dam, en is gebouwd in het begin van de 15e eeuw. Tegenwoordig vinden er geen kerkdiensten en missen meer plaats in de Nieuwe Kerk, maar dient het als een cultuurcentrum. Je vindt hier tegenwoordig de meest toonaangevende tentoonstellingen en exposities.

Op 4 mei vindt jaarlijks de Dodenherdenking plaats in de Nieuwe Kerk.

Meer informatie over de Nieuwe Kerk.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Tussen 06:00 en 21:00 uur betaalt u voor de eerste 5 uur parkeren € 1,50 per 12 minuten.
Tussen 21:00 en 06:00 uur betaalt u 1,50 per 12 minuten, ongeacht hoe laat u binnenrijdt! Dus rij je iets voor 21:00 ’s avonds naar binnen, dan betaal je na 21:00 ons nacht-tarief van 1,50 per 12 minuten. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok naast de grootste, ook de goedkoopste parkeergarage van Amsterdam!

Meer informatie over ons nachttarief vind je hier.

Meer informatie over ons dagtarief vind je hier.