fbpx

World Press Photo in de Nieuwe Kerk Amsterdam

De bijzondere World Press Photo fototentoonstelling is weer neergestreken in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Vanaf april tot 10 juli kun je de bijzondere tentoonstelling aanschouwen. Bekijk de reizende, prijswinnende foto’s van de grootste en belangrijkste wedstrijd van het jaar voor persfotografie.

Met de auto naar Amsterdam

Het is geen enkel probleem om met de auto naar Amsterdam te komen. Je parkeert namelijk goedkoop en centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt direct naast het Amsterdam CS. Vanuit uitgang C loop je direct de stad in en ben je binnen enkele minuten bij de metro, tram en bus. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Je betaalt slechts 6! Parking Centrum is de goedkoopste parkeeroptie in de binnenstad. Dus betaal niet onnodig veel geld voor parkeren en parkeer op 15 minuten.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

’s Werelds mooiste persfoto’s te zien in Amsterdam

Het World Press Photo is geen onbekend fenomeen. Ieder jaar worden de beste persfoto gekozen. Persfotografen, fotoagenschappen, tijdschriften, en krachten sturen hun beste nieuwsfoto van het jaar in. De beste inzendingen vormen een reizende expositie bestaande uit meer dan 200 foto’s. Je ziet de laatste trends en ontwikkelingen in fotojournalistiek en aanschouwt de realiteiten van nieuws van over de hele wereld. Een kippenvel moment is geen ongebruikelijk moment op de tentoonstelling. De tentoonstelling is tot 10 juli te aanschouwen in de Nieuwe Kerk op de Dam, dus wacht niet te lang en breng een bezoek aan deze bijzondere expositie.

Meer informatie over het World Press Photo.