fbpx

Zomervakantie in Amsterdam: Nemo Zomerdak 2018

Van 23 juni t/m 2 september is het dakplein bovenop het NEMO Science Museum weer iedere avond geopend tot 21.00 uur. Je geniet er van lekkere borrelhapjes en koude drankjes, terwijl je luistert naar live muziek van het Conservatorium van Amsterdam. Ook zijn er op 31 augustus, 1 en 2 september filmvertoningen en doe je iedere woensdagavond mee aan Rooftop Yoga. Zoek je een voordelige parkeerplek? Parking Centrum Oosterdok ligt om de hoek.

Muziek, film en yoga bij NEMO Zomerdak

Op slechts 6 minuten lopen van Parking Centrum Oosterdok vind je het NEMO Science Museum. Het hele jaar door zijn hier tentoonstellingen, workshops en demonstraties die het hele gezin laten zien hoe ongelofelijk fascinerend wetenschap is. In de zomer stelt NEMO het dak van het gebouw ter beschikking om te genieten van het heerlijke weer. Twee maanden lang is er iedere avond iets leuks te doen. Op donderdagavond luister je bijvoorbeeld naar live-muziek opgevoerd door studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Op woensdag kun je meedoen aan relaxende Rooftop Yoga, waarvoor je je vooraf aan moet melden via het Facebookevent Rooftop Yoga NEMO: Summer Sessions. En in samenwerking met bioscoop Kriterion vertoont NEMO Zomerdak van 31 augustus t/m 2 september films op groot scherm.

Vanaf het dak heb je geweldig uitzicht over de stad. Zomerdak is voor iedereen gratis toegankelijk. Je komt er eenvoudig via de traptreden vanaf de straat of kunt de lift nemen in de entreehal van het museum. Het volledige programma van NEMO Zomerdak 2018 vind je hier.

Bereikbaarheid NEMO Science Museum Amsterdam

Breng jij graag een zwoele zomeravond door op het dak van NEMO Science Museum? Parkeer je auto dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van het museum en je parkeert je auto de hele dag voor maar € 45! Kom je naar een van de filmvertoningen en parkeer je korter dan vijf uur? Profiteer dan van ons voordelige Night Time Tarief en parkeer voor slechts € 6. Om van tevoren je parkeerprijs te berekenen, kun je hier gebruik maken van onze handige calculator.

Vanwege werkzaamheden op het Oosterdokseiland is de parkeergelegenheid alleen te bereiken via de Prins Hendrikkade. Klik hier voor meer informatie.

En hier vind je meer informatie over onze goedkope parkeertarieven.