fbpx

Parkeren bij Body Worlds: The Happiness Project

Bij BODY WORLDS Leer alles over het menselijk lichaam en het effect van geluk op onze anatomie. Je auto parkeer je op de hoek van het museum bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Body Worlds: The Happiness Project in Amsterdam

Wie kent het niet: Body Worlds. Een bijzonder museum in het centrum van Amsterdam. De permanente tentoonstelling, genaamd The Happiness Project, gaat over de principes van geluk. Ga op deze intrigerende ontdekkingstocht door een wereld vol opgezette lichamen en ontdek de invloed van geluk op onze gezondheid. Body Worlds is een absolute aanrader voor iedere bezoeker aan Amsterdam.

parkeren bij body worlds

Parkeren in onze hoofdstad staat bekend als duur en ingewikkeld. Niet bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad van Amsterdam op maar 15 minuten loopafstand van BODY WORLDS. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.