fbpx

Parkeren tijdens Oud en nieuw in Amsterdam

Het jaar is alweer bijna voorbij en daar hoort natuurlijk een feestelijke afsluiting bij. Knallend het nieuwe jaar ingaan? Dat doe je nergens beter dan in Amsterdam. Naast het Nationale vuurwerk vind je de leukste oud en nieuw feesten in het centrum van de stad. Vier je samen met je familie of vrienden dit jaar oud en nieuw in Amsterdam? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok.

Sluit het jaar af op de Nieuwmarkt of het Leidseplein

In Amsterdam is er genoeg te doen op oudejaarsavond. Sluit aan bij de feesten op het Rembrandtplein, Leidseplein of de Nieuwmarkt. Rondom de pleinen zijn er talloze restaurants en clubs geopend waar je het nieuwe jaar feestelijk kan inluiden.

Wil je weten wat je nog meer kunt doen in Amsterdam tijdens oud en nieuw? Je vindt het hier.

vuurwerk in de Amsterdamse grachten

Goedkoop parkeren tijdens oud en nieuw in Amsterdam?

Vier feest zonder je zorgen te maken over oplopende parkeerkosten en parkeer bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergarage van Amsterdam-Centrum.

Parkeerplek reserveren tijdens oud en nieuw in Amsterdam

Wees verzekerd van een parkeerplaats en reserveer vooraf jouw plekje. Op oudejaarsavond zijn alle parkeergarages in Amsterdam bomvol. Je wilt natuurlijk het twaalf uur-moment niet doorbrengen in de wachtrij voor een parkeergarage.

Gelukkig kan je bij ons van te voren een parkeerplek reserveren, zo kun je zorgeloos uitkijken naar oudejaarsavond in Amsterdam. Je reserveert al een parkeerplek vanaf 10 per dag. Lukt het jou niet meer om op tijd een plek te reserveren? Dan raden wij je aan om je auto zo vroeg mogelijk te parkeren. Je hoeft je niet druk te maken over oplopende parkeerkosten, want als je langer dan 6 uur (tot 24 uur) parkeert betaal je slechts € 45,- voor de hele dag en hou je meer geld over voor een mooie fles champagne om middernacht!

Meer weten over onze tarieven? Klik hier!

Reserveren: vanaf 10 per dag.
Standaard dagtarief: € 45,- per dag (vanaf 6 en tot 24 uur)

Parkeren tijdens oud en nieuw bij het Centraal Station in Amsterdam

Onze parking ligt naast het centraal station van Amsterdam. Ligt jouw bestemming iets verder van het centrum af? Dan loop je zo de parking uit richting het station en pak je snel de tram of de bus naar de juiste locatie.

Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling!

Gelukkig nieuw jaar van Parking Centrum Oosterdok