fbpx

De leukste oud en nieuwfeesten in Amsterdam

Heb jij nog geen plannen gemaakt voor oud en nieuw? Wees gerust. In Amsterdam zijn ook dit jaar talloze feesten waar de voetjes van de vloer kunnen! Kom je met de auto? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok.

Vuurwerk kijken bij Het Goede Voornemen

Kun jij ook niet kiezen tussen een gezellig oud en nieuw met je familie en vrienden of het feestbeest uithangen tot in de late uurtjes? Het Goede Voornemen zorgt ervoor dat je dat dit jaar kan combineren! Vanaf 21:00 uur ben je welkom in de huiskamersfeer van de Tolhuistuin. Haal in rustige sfeer herinneringen op aan het afgelopen jaar. Natuurlijk is er ook vuurwerk te zien! Vanaf het balkon van de Tolhuistuin heb je een prachtig uitzicht over Amsterdam. Kijk uit over het IJ en het Centraal Station, en geniet van het vuurwerk waarna je in verschillende zalen kan dansen tot in de vroege uren.

Meer weten over nieuwjaar bij Het Goede Voornemen? Bekijk hier de officiële website.

Terug in de tijd met de Great Gatsby Club NYE Party

Bij het nieuwjaarsfeest van de Great Gatsby Club kun je terecht voor een ouderwetse ‘roaring twenties’ avond. Niet alleen dans je op de leukste swing, rock & roll en op de muziek van de live band, ook is er die avond een show met burlesquedanseressen, zangers en comedy!

Tijdens de avond zelf lopen er candygirls rond om jou van hapklare snacks te voorzien, die perfect combineren bij een cocktail. Om het een echt geslaagde avond te maken wordt het hele publiek gevraagd om verkleed te komen. Dus heb je zin om alles uit de kast te trekken en je jaren ’20 gangster- of flappergirlimago te laten zien, dan is dit je kans!

Meer weten over de Great Gatsby Club NYE Party? Bekijk hier de officiële website.

Goedkoop parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Heb jij je perfectie nieuwjaarsfeest uitgekozen in Amsterdam en kom je met de auto? Parking Centrum Oosterdok heeft meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen. Daarmee is het de grootste bewaakte parkeergarage van de binnenstad. Vanaf deze centraal gelegen locatie bereik je gemakkelijk alle feesten in Amsterdam.
Blijf je langer in Amsterdam en wil je graag vooraf de kosten van het parkeren berekenen? Dat kan met de online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.