fbpx

Parkeren bij de Rollende Keukens Amsterdam

Van 17 t/m 21 mei keren de Rollende Keukens terug naar Amsterdam. Tijdens het foodfestival zijn er meer dan 100 stands, waar je allemaal lekkernijen kan halen. Parkeren doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

parkeer in het centrum van amsterdam

Combineer de Rollende Keukens met een dagje Amsterdam en parkeer centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking reis je met het openbaar vervoer in 20 minuten naar de festivallocatie. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.

de Rollende Keukens

De Rollende Keukens zijn echt uniek, omdat jouw gerechten worden gemaakt vanuit een verbouwd busje, campers of dubbeldekker. Een echte Rollende Keuken dus. Tijdens dit heerlijke foodfestival vind je eten uit meer dan 100 verschillende keukens. Je hebt er pizza, soep, oesters, saté, smoothies, pannenkoeken, frietjes, burgers en nog veel meer. Uiteraard met een bijpassend speciaalbiertje of een heerlijke wijn. Tijdens het eten geniet je ook van live muziek: een festival voor alle zintuigen!

De Rollende Keukens zijn geopend van 13.00 – 23.00 uur en zijn op het terrein van het Westerpark, grenzend aan de Westergasfabriek. Toegang is gratis! Kijk voor meer informatie op de website van Rollende Keukens.