fbpx

Parkeren en reserveren in het centrum van Amsterdam

Ga je met de auto naar hartje Amsterdam? Parkeer op 5 minuten loopafstand voor het voordeligste tarief van Amsterdam Centrum. Reserveer een dagkaart vanaf € 10,- voor een hele dag parkeren.

Winkelen in Amsterdam Centrum

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in de binnenstad van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Shoppen in het centrum van Amsterdam

Shoppen kun je in Amsterdam goed in de Kalverstraat. Je vindt hier bekende winkels zoals H&M, Uniqlo, Zara en Urban Outfitters. De Kalverstraat begint op de Dam. Daar is ook de Bijenkorf te vinden. Wil je liever op zoek naar meer bijzondere winkels? Midden in het centrum van Amsterdam zijn leuke en gezellige markten te vinden zoals de Noordermarkt. Op deze markt wordt alles verkocht dat de grootste stylisten van Amsterdam gebruiken om hun kleding mee te creëren. Of ga bijvoorbeeld in de Jordaan of de 9 Straatjes. In de 9 Straatjes zijn net als in de Haarlemmerstraat de leukste en hipste winkeltjes te vinden.

Deze winkelgebieden zijn vanaf Parking Centrum Oosterdok binnen 15 – 20 minuten wandelend te bereiken.

Winkelgebieden in Amsterdam Centrum