fbpx

Parkeren tijdens Amsterdam Dance Event

Van woensdag 19 t/m zondag 23 oktober staat Amsterdam in het teken van Dance. Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) worden de leukste feesten door de hele stad georganiseerd. Heb jij al een tof feestje uitgezocht? Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren.

amsterdam dance event

Het Amsterdam Dance Event (ADE) bestaat al sinds 1996 en is het mekka voor liefhebbers van de internationale elektronische muziek scene. Deze muziekconferentie vindt jaarlijks in oktober plaats. Kom je met de auto en ben je de bob? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Je vindt onze parking in de Oosterdoksstraat 150, vlak naast het Centraal Station.

clubs in de buurt van parking centrum oosterdok

Er zijn verschillende clubs en feestlocaties in de buurt van onze parking. De volgende locaties zijn op loopafstand: A’DAM&CO, Apollonia, Bimhuis, Club NL, Desmet Studio’s, Het West-Indisch Huis, John Doe, Muziekgebouw aan ’t IJ, Parallel, PRIK, Sexyland, The Web, Tolhuistuin en de Waalse Kerk. Ga voor het volledige programma naar de website van het Amsterdam Dance Event.

parkeren tijdens ade

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je direct naast het Amsterdam Centraal Station. Reserveren is het goedkoopst, je betaalt minimaal €10,- en maximaal €25,- per dag.