fbpx

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Een bezoek aan Bimhuis kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij Bimhuis

In het Bimhuis in Amsterdam vind je jazz en geïmproviseerde muziek. Je kunt hier terecht voor een heerlijk avondje uit. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het Centraal Station en het Bimhuis. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Bimhuis Amsterdam

Het Bimhuis is de plek voor liefhebbers van jazz en geïmproviseerde muziek. Het Bimhuis opende in 1974 en is sinds 2005 gevestigd aan de Piet Heinkade aan het IJ. Je kunt hier terecht voor een geweldig avondje uit. Het Bimhuis is een podium voor nationaal en internationale muziekanten. Er worden jaarlijks 300 concerten georganiseerd. Het pand ligt op een prachtige locatie aan het IJ. De opvallende architectuur is verbonden met die van het Muziekgebouw. Opvallend is de zaal met direct achter het podium de glazen gevel die een adembenemend panorama biedt over het centrum van Amsterdam.