fbpx

Parkeren tijdens Walking On Circus - Beurs van Berlage

Ontdek het Walk-Through-Circus in de Beurs van Berlage van 19 t/m 27 februari 2021. Wandel langs adembenemende performances terwijl je kunt genieten van unieke architectonische detaillering van de Beurs van Berlage. Kom je met de auto? Parkeer om de hoek, bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer je ticket op tijd en betaal vanaf € 10,- per dag.

Houd je van betoverend en spectaculair Circus? In dit bijzondere kerstcircus van Boost Producties zit je niet stil maar wandel je langs de ingenieuze toneelbeelden, verbonden door muzikale elementen. De aanvang is ieder half uur. Volg coronaproof in kleine groepjes gedurende een uur een circusroute door de grote zalen van de Beurs van Berlage.

Een must-see en top-vakantie-uitje voor het hele gezin!

€12,50 kinderen 4 t/m 12 jaar
€18,50 jongeren 13 t/m 29 jaar
€24,50 volwassenen 30 t/m 104 jaar

Boost Producties

Boost Producties staat bekend om haar prachtig beeldend circustheater. Onder de artistieke leiding van Lennie Visser maakt Boost vernieuwende circusvoorstellingen waarin ingenieuze toneelbeelden, een speelse bewegingstaal en muzikale elementen met elkaar worden verbonden. Beeldend, fysiek, associatief en uitdagend circustheater, een lust voor het oog én voor het brein.

Kijk voor meer informatie op beursvanberlage.nl

Parkeer om de hoek van de Beurs van Berlage

Vanaf Parking Centrum Oosterdok loop je in slechts dertien minuten naar de Beurs van Berlage. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren. Reserveer al vanaf € 10,- voor een hele dag.

 

Foto header: Boost Producties