fbpx

Parkeren op loopafstand van de Beurs van Berlage

Breng je een bezoek aan de Beurs van Berlage? Kom gerust met de auto! Je parkeert die namelijk op loopafstand in de voordeligste parkeergelegenheid van Amsterdam-Centrum. Vanuit Parking Centrum Oosterdok is het slechts 13 minuten lopen naar de bestemming. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij de Beurs van Berlage

Vanaf Parking Centrum Oosterdok loop je in slechts dertien minuten naar de locatie. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Tip: parkeer de auto vlakbij uitgang C, dan loop je direct de binnenstad in. Parking Centrum ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg.

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage is een bruisende ontmoetingsplek middenin Amsterdam. Vroeger werden er op deze hotspot allerlei soorten granen en scheepsvrachten vanuit verre oorden opgeslagen op deze locatie bij het water. Tegenwoordig is het een plek waar allerlei verschillende evenementen plaatsvinden. Je vindt er tentoonstellingen (zo was er bijvoorbeeld de succesvolle expositie The Art of Banksy), congressen en heerlijk eten. Zoek je meer informatie over evenementen en activiteiten?

 

Grand Café Beurs van Berlage

In het gebouw vind je ook een plek om heerlijk te lunchen en te dineren: Grand Café Beurs van Berlage. Hier proef je klassieke gerechten in een nieuw jasje. De gerechten zijn voorzien van een Nederlandse touch. Middenin de zaak vind je een grote eilandbar waar je lekkere drankjes en borrelhapjes kunt bestellen.